Tuesday, April 19, 2011

namamu tersemat dihati...~

Kalau rasa ingat-ingat lupa nama pensyarah kita semester ni, here goes the list of their names. Kalau tak nak kena marah oleh invigilators yang penuh emosi dan kena tuduh buat bising sebab tanya nama penuh lecturer kat kawan kat belakang pastu dia yang mengilai di belakang dewan tu tak pulak dikira sebagai bising dan mengganggu tetapi boleh buat muka tak bersalah lepas tu kita pulak yang tensyen dan tak boleh jawab exam dengan baik *tarik nafas*, MAKA, hafallah nama pensyarah-pensyarah kita seperti yang tertulis dibawah...

En Mustafa 'Afifi b Abd Halim
Dr. Irwan Mohd. Subri
En. Mohd Azmir b Mohd Nizah
En Syed Mohd Najib Syed Omar
En Mohd Yunus b Abd Aziz
Pn Intan Nadia Ghulam Khan
Prof Dr Hj Abd Samat Musa
Pn Suhailiza bt Md. Hamdani


ALL THE BEST FOR YOUR EXAM! Prove it that we are the best batch :) not just the lucky ones.

p/s: experience is a good teacher, if u try to learn something from it. or else it is just mere rubbish and useless memory.

4 comments:

Me MySelf said...
This comment has been removed by the author.
Me MySelf said...
This comment has been removed by the author.
nsdahlia said...

aah.

nsdahlia said...

sian. muda2 dah nyanyuk :P

 
SMSU09 © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Blogger Templates