Tuesday, December 14, 2010

.:Kamu,Kamu & Kamu;.

memandangkan blog ini agak sunyi berbanding sebelumnya,
saya cuba la ye tuk memeriahkannya:)

time cuti-cuti ni,
kamu,kamu & kamu budak smsu09 semua watpe??
citer r ckit korang wat ape???

utk makluman semua,
k.atiq, sarah, keen, tshy & ijan sedang menghadapi class plg getir kat usim ni..
pe lg, LSP maaa...
tp keen, tshy & ijan da boleh tersenyum gembira coz esok hari last
Kak atiq & sarah + ina & khairi pula akan terus berulang alik ke usim tercinta utk siapkan jessup

korang x berminat ke nak join jessup or IHL??
zarkashi, syahir, najmi,pojak
Pija, yana,nabila, mira, jah, aisyah

kpd y belum join,
cuba la join skali 2,
pastu xnak join pon xpe la..
juz merasa sblm grad

so pe lg,
tahun depan nama2 diatas sy daftrkan tuk jessup n IHL ye..
boleh???

p/s: seronoknya klau kamu semua tidak bercuti..ngee

23 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

yeayyyy~ esok dh bleh blek.. ^_^
btw, keen dh tamau join apa2 sal mooting slps tengok penyeksaan mata kak atiq dan sarah~ ha3~ ^_^
tp, best gk bila join mooting nih.. bleh dpt byk knowledge.. ^_^

p/s: cuba la join mooting.. if u dare! ^_^

SaRaH_AdiBaH said...

huhu kak atiq,tidur2 lah.dah2 lah tu.dorng semua xnk msuk jessup ihl ni...
p/s-tpkn, meh nk ckp...join jelah benda2 alah ni..wp tgk kami mcm terseksa, tp, yg bestnye...kite learn tau..kn belajar tu kne smpai mati..wt memorial pun belajar.
second, nk msuk ni, fsu dah siap tolong byrkn tau utk penyertaan kita..so, klu sarah lah kn..winning or lose is not the really aim, but, experience is important.
pastu, bila dah msuk for the second time, tt experience tu lah kite guna utk cuba for better..klu bkn better utk usim, better utk pencapaian kite pun ok..camtu je lah dr sudut sarah.

SaRaH_AdiBaH said...

bnyk kesalahn bhs/nahu/grammar diatas...hehe..
p/s-tgk!!!sarah yg xpndai bi pun ngade2 nk msuk, korng yg better than me apatah lagi.

NuSaNa NoSa 91 said...

betol tuh.. w/pon keen hanya masuk ihl dulu, tp, bila dak2 jessup ckp sal armed forces + geneva convention, keen tahu apa mende2 alah tuh.. siap bleh sampuk skit2 la.. cuma sal kes nicaragua tuh, keen angkat bendera putih la.. no idea~~ hik3~~ ^_^

SaRaH_AdiBaH said...

yeah...u're right..
kes nicaragua tu, bak kata kak atiq(footnote)abg farid je stakat ni mmpu habeskn case tu.

NuSaNa NoSa 91 said...

perghhh~ abg farid xpyh ckp la.. dia tuh mmg hebat.. dia kn adviser keen time kt ihl dulu.. byk ilmu yg keen dpt drp dia.. ^_^

زركشي خليلي said...

self discovery

SaRaH_AdiBaH said...

hehe...self-discovery ye zarkashi..ehm, cuti2 ni korang wt pe?share lah kt kami yg BAHAGIA bersama USIM ni..hehe

tqaAwesome said...

aku dalam perancangan nak buat ape time cuti ni.
tengah buat list.
sabar ye sarah.
saye baru sehari bercuti xsempat buat ape2 lagi

SaRaH_AdiBaH said...

hehe..mesti ur list tu smpai 2 muka kan dearie...heee

tqaAwesome said...

tak2, sampai number 20 je! ^__^

SaRaH_AdiBaH said...

hehe2...20 je???klu 20 muka paper buku 555 tu sarah pcaya r...

nsdahlia said...
This comment has been removed by the author.
nsdahlia said...

saya kalau g mane2 je, sy kene ada laptop and at least satu article kat tgn. holiday + jessup. huhu~ but it is way more fun this way.

anyway, betul ckp sarah tu. at least before grad.. no, before msk final year, korang dah merasa mooting tu cmane. i mean, it's better to get more exposure before kita study public international law nanti. it will be a lot more easier later. biiznillah~

u might think that we'll just study from slide dr lecturer nanti, baca buku sikit2 and thats enough. no ppl, PIL is not that easy.

anyway, next time, kalau nak masuk, just give ur name. DONT WAIT UNTIL SB CHOOSE YOU and when they dont u think that you are not good enough to be chosen. we are in USIM, we will get it if we want to. kita bkn mcm uni lain yg kena fight sesama sndiri, so be grateful ppl. and dont be a coward.

^.^ pape pun slmt bercuti! and take my words seriously.

SaRaH_AdiBaH said...

hehe...nk quote kata2 syu,
"we are in USIM, we will get it if we want to. kita bkn mcm uni lain yg kena fight sesama sndiri"
setuju sgt dgn kata2 ini...mcm pernh km bncngkn gak, klu korng dak baru masuk silat pun, korang dah blh lawan peringkat U tau..sbb kite usim.hehe

mksudnye, kite kn uni kecik2 lg..so, papehal, igt..we have to try!
jgn takut.jgn rungsing.
p/s-best kot ur holiday, syu..mine plak, mak ayah yg dtg sini je..

(aRe-TiCk) said...

syu: my jelousy level increase..hehe...but u`re good whenever you are...klau k.atiq, xda maknanya la nak jalan pegang article dll..what SB stand 4???

sarah: at least u`r parents dtg?mine???y last week jgn kira ye...itu sgtlah tidak berpatutan..

SaRaH_AdiBaH said...

mine parents dtg, sbb ad masalah peribadi famili..huhu...dtg pun wt sy bnyk berfikir benda2 lain.

NuSaNa NoSa 91 said...

kak atiq.. SB = somebody.. tq~ ^_^

tqaAwesome said...

teringin sangat tapi~
saye bukan kurang berkeyakinan cuma kurang berminat..

mungkin ini bukan bidang saye.
bukan tak pernah cuba, tahun lepas IHL, i can't go through it again.

bukan nak give up, tapi~ entah la. tak minat kottt.
erm, buang masa kan, masok course yg kite xminat.. but at least belajar..
belajar itu satu tuntutan.. rase nye tak rugi kan.. huhu
pe aku merepek dah

pe2 pon tahniah la kpd syu, sara, arijan, dan lain lain.. korang mampu buat segala nya dan dapatkan hasil yang best.. mungkin ini minat korang kan..

aku yang berusaha keras ni pon, kdg2 hampeh je akhirnya..sebab tak minat.. buat benda yang kita tak minat, inilah resultnya..

huhu ^__^

SaRaH_AdiBaH said...

xtau nk ckp pe..ehm, tpkn
macam mane sarah rse air coffee black roast tu manis.dan org lain rse ia pahit.
mcm mana kak atiq rse ayam perciknye xcukup bhn, dan org lain mkn smpai abes semua nasi.
macammana sarah rse air teh yg sarah wt manis giler, pdahal org lain rse mcm erk, xcukup gula lah.
rsenya, mcm tu lah gak kite skng ni tshy.kite rse mcm lain.tp org lain nmpk kite sbliknya..tshy2, sarah slalu ske tgk cara tshy study, cara wt nota..mungkin tshy xrse tshy dah suka ke dgn law..tp, susah tau nk siap2kn nota2 tu semua klu tiada suka dalam hati..heee..
p/s-sorilah klu xphm..nnti miskol klu xphm..srah kol tshy balik

NuSaNa NoSa 91 said...

xpe2.. sy phm~~ erk..?? ^_^

tqaAwesome said...

saye paham =.=
hehehee
thnx sara ^_^

ahmad said...

aku xhebat mcm korg, nk msuk mooting lah, jessup lah..
msuk kelas pn dh teruk menjejas kn otak aku yg sedia berkarat ni, hari2 lesu je lps blk kelas cbe phmkn ape yg blaja..
'if no passion,please forget it'-kata2 seseorg kpd aku

 
SMSU09 © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Blogger Templates