Wednesday, July 28, 2010

~: wELcOmE tO tHe cLuB:~

i`m so sorry 4 those who waiting this post...especially sarah(sorry ye,,lappy saya wat problem la)...anyway rsnya sempat lg kot nak wish SeLaMaT DaTanG @ WeLcOmE to sMsU tuk amirah, hafizah, najmi n pok jak,,arghhh,,,xda idea nak tulis apa....:)


~: LoV drew by Zarkashi:P

cakap pasal selamat dtg ni, last week ktorg wak jamuan kecil-kecilan jela nak celebrate diaorg ni..y sedeynya surprise party y x surprise langsung.ni cafe punya pasal la ni..nasib baik bihun diaorg sedap,,klau x...................(paham2 sendiri la ek).Anyway, thanks tuk semua y bertungkus-lumus buat persiapan jamuan ri2(cakap cam surprise tu tuk kak tiq je..heheheh)..dish tuk hari tu simple2 but ok la tuk lapik perut.



~:incik najmi sedang berucap:~

~: peserta-peserta Gadis Melayu 3..hahaha:)



~: incik izzat plak ngah berucap..pe la y mamat ni berucap:~


due to some technical problem, da gambar xley upload..sorry ye mira n jah.:P
Happy dgn kehadiran korang semua..mira dgn kecekapannya men"fotostat" buku2, jah n najmi y sgt aktif dlm class n also izzat dgn muka slumbernya..

Like what zarkashi said " 4 of u completes us"..





salam wihdah smsu,

dari kak tiq y ngah ngantuk ni..

selamat malam





5 comments:

SaRaH_AdiBaH said...

hehe...kami jd peserta gadis melayu ke???he2...tringat mlm nak msak tu...pukul 11 lebih kot, semua still berbaju kurung..mmg gadis melayu pun kami..hahahaha

to jah, mirah, pokjak n najmi....korang semua welcome to our class..gembira korng msuk smsu.and FYI, sbnrnya..dr sem lepas lg no fon korng smua, sarah msukkn dlm distribution list for our class, tunggu je bila korng nk msuk smsu..nway, mcm umo kite2 skng..20 seems matured n bigger, same goes with our number.he2

cZar_iNa said...

yeh~"20" is the best n the most suitable number for us~hee..

welcome2..
welcome with ur ideas n posting n updating this blog too ya~hik3

Fakeh said...

KAJIAN SEMASA MENGENAI PERKEMBANGAN WAHABBI DI MALAYSIA, SILA GOOGLE TAJUK-TAJUK SEPERTI DI BAWAH INI:-

(a) SIFAT 20 - http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah
(h) TAJUK KHAS - BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA ASWJ

FAKEH KHALIFAH SAKA

aKu & oKtObEr said...

welcome jgk w/pn xleh nk join ri2...
huhu
btw cik sarah,umo 20 ja???
okla 2,nk join jdk la club umo 20 nih....ngeee~

SaRaH_AdiBaH said...

hehe...bila kite umo 22..ada gak dua puluhan tu...selagi x umo 30...kita still in the same club lah...haha

 
SMSU09 © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Blogger Templates